Arrow overhemden zijn van Amerikaanse makelij en het overhemd is erg populair in de Verenigde Staten. Veel mannen zien het overhemd als een symbool van klasse en kwaliteit en hierdoor wordt dit overhemd door veel Amerikaanse mannen gedragen. Inmiddels is men ook in Nederland bekend met dit soort overhemd en ondertussen zie je steeds meer mannen rondlopen in deze stijlvolle overhemden.

 

Ga je wat kleding betreft voor gemak?

De meeste mannen gaan als het om kleding gaat voor gemak. Ze willen er uiteraard wel representatief uitzien, maar willen niet uren in een winkel rondslenteren of het internet doorzoeken om dat ene truitje te vinden. Nee, de meeste mannen gaan voor makkelijk en kiezen vaak de eerste de beste trui uit. Eenmaal je deze trui, T-shirt, broek of overhemd hebt aangeschaft moet je deze kleding ook regelmatig wassen en daarna moet je ze vaak ook strijken.

Dat strijken is iets wat veel mannen een onprettig karweitje vinden. Niet onlogisch, want het moet iedere keer maar weer gedaan worden en mannen zien het vaak als tijdsverspilling. Daar is iets op bedacht. Het strijk vrije overhemd of polo. Zeker als je op reis gaat, komt een overhemd zelden kreukvrij uit de koffer. Ook voor Alan Red t-shirts geldt. Dan heb je natuurlijk weinig trek om je overhemd nog te strijken. Overigens, als je geen strijkvrije overhemden hebt, bestaan er altijd nog diverse manieren waarop je je overhemd kunt vouwen. Op deze manier komt je Arrow overhemd altijd kreukvrij uit je koffer.