Heerlijk genieten met familie en vrienden of een groot evenement dat mensen zich nog lang zullen herinneren. Van zodra de zon op het toneel verschijnt hoort daar uiteraard ook een barbecue bij. Heerlijke aroma’s zwepend door de lucht waar gasten zich aan kunnen verlekkeren.
Breukers helpt u met al uw feesten, goot of klein, van A tot Z. Wij overlopen alvast hoe u een geslaagd barbecuefeest op poten kunt zetten.

Bedenk een concept met setting
Voor een mooi geheel kunt U rond een thema werken. Dit kan met bepaalde kleur zijn of een thema met een bepaalde leidraad, bijvoorbeeld: Wild West BBQ. De inkleding verzorgt u, de materialen kunnen wij voorzien.
Kies vervolgens een setting: een feest in de tuin, een grote weide,… Jammer genoeg is er geen garantie op warm en droog weer. U doet er goed aan om daar bij het organiseren van een barbecue rekening mee te houden. Voorzie een droge plek, zoals een tent. Eventueel kan er ook verwarming aan te pas komen voor de killere avonduren.

Genodigden
Bedenk vooraf hoeveel gasten u wilt uitnodigen. Bij het opstellen van de uitnodigingen kan u tevens vermelden dat de genodigden hun aanwezigheid bevestigen voor een door u bepaalde datum. Op deze manier kan u de juiste hoeveelheid materialen in huis halen.

Catering en drank
Uiteraard heeft u ook het juiste keukenapparatuur nodig met al het daarbij horende. Bij een barbecuefeest is het huren van een barbecue een vereiste. Tevens kunt u denken aan tafels en stoelen, alsook aan serviezen en tafellinnen.

Entertainment
Geen feest zonder entertainment. Niemand zal in feeststemming komen zonder goed deuntje doorheen de boxen. Van podia tot licht en geluid kan u bij  horecaverhuur Breukers terecht. Wij maken van uw feest een spetterende herinnering!