Je wilt je bedrijfswagen nog beter herkenbaar maken dan dat hij al is. Dat kun je doen daar hem te laten bestickeren zodat je overal te herkennen bent. Het beletteren van een auto is niet iets wat je zomaar even zelf doen. Hiervoor heb je toch echt de kennis nodig van een prof. Deze weet precies wat er wel en niet kan.

 

Een makkelijke manier om reclame te maken

Door middel van het laten bestickeren van je bedrijfswagen maak je meteen weer op een handige manier reclame voor jouw bedrijf. Meestal wordt er met de bedrijfswagen wel een aantal kilometers gereden en vaak ook nog eens door het hele land of door een groot gedeelte van het land. Een betere en mooiere reclame kun je dus eigenlijk niet hebben.

 

Waar moet je zijn voor goede autobelettering?

Je wilt graag je auto laten beletteren maar je weet niet goed waar je moet zijn? Je kunt hiervoor terecht bij Martini reclamemakers. Je kunt contact met hen opnemen en direct autobelettering voor jouw onderneming regelen. Buiten dat ze bij dit bedrijf autobelettering kunnen maken zijn er nog veel meer andere opties om op een goede manier reclame te maken voor jouw onderneming. Vraag hen gerust wat ze allemaal voor jou kunnen betekenen.

 

Een stapje verder

Wil je nog een stapje verder gaan dan autobelettering? Dan is er nog de keuze om over een carwrapping na te denken. Wanneer jij je auto laat wrappen kan dit met allerlei designs. De designs die gemaakt worden om te wrappen worden full colour designs genoemd. Je kunt ervoor kiezen om je auto helemaal te laten wrappen maar het is ook mogelijk om een deel van je auto te laten wrappen.

Het wrappen van je auto is zonder schade aan de lak die al op je auto zit. Sterker nog, de wrap die over de lak heen gaat geeft zelfs nog bescherming aan je autolak. De folie is heel sterk en heeft een levensduur tot wel acht jaar. Het is misschien even een kostenplaatje maar dit haal je er dubbel en dwars weer uit.