Geographical Norway is een alom bekend en populair kledingmerk. Het merk heeft een uitgebreide collectie aan kleding en richt zich voornamelijk op sportieve mensen, zowel mannen, vrouwen als kinderen, die er belang aan hechten goed gekleed te gaan. Dit merk maakt gebruik van mooi kleuren, opdrukken en geniet van een hoge kwaliteit. Sportief, maar toch mooi gekleed!

De mannen kunnen zich mooi en sportief kleden met een van de vele italiaanse overhemden. Deze zijn voorzien van stoere opdrukken, fraaie details, gladde knoopjes en contrasterend kleuren aan de binnenzijde van de boorden en de manchetten. Ook de polo-shirts zijn mooi en ook zeer populair bij de mannen. Ze zijn afgewerkt met dezelfde fraaie details.

De vrouwen hebben op hun beurt ook heel wat keuze uit de mooie en vooral praktische kleding van Geographical Norway. Polo-shirts zijn ook bij vrouwen heel erg geliefd omdat het zowel sportief als trendy oogt. Andere items die het zeer goed doen bij sportieve vrouwen zijn de jassen van Geographical Norway. Deze zijn mooi afgewerkt en bevatten bovendien ook nog een slim detail: een uitneembare fleece vest. Deze verborgen extra vest is ideaal wanneer je het te warm krijgt in je jas. Je haalt de fleece eruit en je bent weer aan het genieten van een aangename temperatuur.

Geographical Norway kleding voor outdoor avonturen 
Voor mensen, al dan niet in het gezelschap van kinderen, die houden van sport, actie en avontuur in de natuur vinden zeker en vast hun ding in één van de outdoor collecties van Geographical Norway. Dit topmerk biedt collecties voor de hele familie.

Geographical Norway maakt gebruik van materialen die zeer innovatief zijn en van pasvormen die geperfectioneerd zijn. Kwaliteit wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor is de sportieve kledij van Geographical Norway meer dan geschikt om je zo goed mogelijk te beschermen tegen de meest onvoorspelbare weersomstandigheden.