Heb je groene vingers en zet je graag de bloemetjes buiten? Dan hebben wij een lijstje met handige spullen voor in de tuin voor je. Zodat je lekker kunt blijven hobby’en in jouw groene oase.

 

Gazonbeluchtingssandalen

Niets is aangenamer om te zien dan een mooi, groen, gazon. Er zijn verschillende manieren om dat te bereiken. Je kunt natuurlijk regelmatig kunstmest strooien, het onkruid er tussenuit trekken, bij zaaien en beregenen wanneer het droog is. Daarbij kun je ook kleine luchtgaatjes in de grond prikken zodat de wortels van je gras genoeg zuurstof krijgen. Dit kun je met een vork doen, maar dan ben je wel erg lang bezig, daarom kun je beter speciale gazonbeluchtingssandalen gebruiken. Dit zijn sandalen met ijzeren pinnen aan de onderkant, die je om je schoenen knoopt. Als je dan over je gazon loopt, boor je vanzelf allemaal kleine gaatjes in je gazon.

 

Tuintrolley op wielen

Iedere tuinier fan heeft wel een kistje met zijn of haar tuinspullen daar in. Natuurlijk is het helemaal makkelijk als je die spullen niet overal met je mee moet tillen, maar gewoon achter je aan kunt trekken. Zet je kistje op wielen! Met de PU wielen van WielenOutlet is dit in een handomdraai gebeurd en hoef je al dat zware spul nooit meer ergens heen te tillen.

Als je maar een paar spulletjes nodig hebt, kan een tuinschort ook erg handig zijn. Dit is een schort met een paar vakjes, waar je bijvoorbeeld een schepje, harkje en een zakje zaadjes in kunt doen.

 

Pop-up tuinkas

Hoe leuk is het hebben van je eigen kasje voor in je moestuin. Een kas is echter vaak vrij prijzig en al snel behoorlijk groot. Voor de kleine moestuin activiteiten kun je daarom het beste een pop-up tuinkas aanschaffen. Deze tuinkas is binnen een mum van tijd opgezet en zet je gewoon over je plantjes heen. Zodra je deze dan geoogst hebt, klap je het kasje weer in en berg je hem weer op.

 

Tuinkrukje

De hele tijd op je hurken zitten is helemaal niet fijn tijdens het tuinieren. Daarom is een tuinkrukje echt een must-have als je groene vingers hebt. Het leuke is: deze dingetjes heb je ook op wielen, waardoor je makkelijk van plant naar plant kunt rollen en je dus niet de hele tijd op hoeft te staan om je krukje te verplaatsen.