Ben jij op zoek naar een cadeautje voor een iemand, maar weet je echt niet wat je moet geven? Dit omdat de persoon alles al lijkt te hebben of weinig hobby heeft? Dit zal voor veel personen erg herkenbaar zijn! In dit artikel zijn er dan ook een paar leuke en originele cadeau ideetjes opgesomd, waar jij misschien nog niet aan gedacht had!

Whisky proeverij pakket

Wat ook een leuke cadeau is, is een whisky proeverij pakket. Ken je nou iemand die regelmatig whisky drinkt of juist niet? Dat maakt niet uit, want met dit proefpakket wordt je vanzelf een echte kenner! Je kan kiezen tussen 10 en 24 verschillende whisky’s, hierbij wordt ook standaard een whisky glas en een pipetje geleverd. Verder krijg de persoon met een unieke code toegang tot interessante informatie over de whisky’s.

Woondecoratie

Woondecoratie is een leuk cadeautje en iets waar je iemand altijd blij mee kan maken. Hierbij kan je kiezen voor een leuk kleinigheidje, zoals een fotolijstje of een kaarsen, maar je kunt het natuurlijk ook groter aanpakken doormiddel van het samen stellen van een pakket of groter item cadeau te doen, zoals een lamp.

 

Maak een tijdschrift!

Ben je nou echt op zoek naar een bijzonder cadeau waar je ook bereid bent tijd in te steken? Maak dan een persoonlijk tijdschrift voor deze persoon. Hierin kun je natuurlijk zelf leuke artikelen schrijven, maar ook interviews houden met vrienden en familie. Daarnaast kun je in zoon tijdschrift natuurlijk veel mooie foto’s kwijt.

Gepersonaliseerd spelletje

Opzoek naar een kleinigheidje, maar toch met een persoonlijke twist? Kijk dan eens naar gepersonaliseerde spelletjes. Denk hierbij aan een pakje kaarten of kwartet, waarop je je eigen foto’s kan laten bedrukken. Erg leuk voor opa’s en oma’s of voor een vriend of vriendin!