Verhuizen, het is een hele klus. Je verplaatst je hele inboedel maar daarmee ook je hele leven. En daar moeten altijd een hele hoop dingen voor geregeld worden. Daarbij moet een huis vaak nog naar jouw wensen verbouwd worden. En er is niet altijd tijd om dit van tevoren te doen. Klussen in een huis waar je al ingetrokken bent maakt de boel vaak nóg stressvoller – al helemaal als er tegenvallers zijn bij dat klussen, en die zijn er helaas altijd wel, hoe groot of klein ook. Omdat je al genoeg aan je hoofd hebt en misschien wat belangrijke dingen vergeet, zetten wij op een rijtje waar je allemaal aan moet denken!

 

Neem je tijd

Onze eerste tip: we begrijpen dat er altijd haast bij zit. Je wil snel weer een fijne woonruimte, waar je kan ontspannen zonder dat gevoel dat er nog een hele hoop moet gebeuren. Maar neem wel je tijd voor dingen die belangrijk zijn. Maak geen gehaaste beslissingen als het op klussen aan komt, want straks dondert die muur naar beneden alleen maar omdat je hem te snel op wilde bouwen, of creëer je alleen maar grotere problemen door iets even snel op de makkelijke manier op te lossen.
Daarbij kost haast je vaak ook een hele hoop geld. Die bank die je wilde is pas volgende week weer op voorraad bij de winkel om de hoek, maar omdat je hem snel wil hebben betaal je tóch maar weer wat extra verzendkosten om hem alvast hier te krijgen via een andere winkel of de online webshop. En ja, je wil comfortabel zijn; maar met dat geld kun je weer in leuke nieuwe dingen voor je huisje investeren, dus geef het niet uit als het niet nodig is!

 

Koop niet impulsief

Een huis moet je comfort zone zijn, waar je alles kunt doen wat je wilt en je helemaal honderd procent op je gemak voelt. Alles aan je interieur moet kloppen bij je smaak; denk dus goed na over de meubels die je koopt, want omdat het grote investeringen zijn ga je ze als je er genoeg van hebt na een jaar natuurlijk niet meteen vervangen. Dit geldt ook als het om vloeren en de kleuren van je muren gaat. Ga niet zomaar mee met trends, maar kijk echt naar jouw eigen smaak! De vloerenwinkel De Vloeren Outlet heeft een enorm aanbod aan mooie vloeren. Ga eens kijken wat er allemaal beschikbaar is en maak dan pas je beslissing!