BoConcept is de merknaam van een internationale meubelketen uit Denemarken. BoConcept heeft meer dan 260 verkooppunten in 60 verschillende landen.

BoConcept is niet zomaar een meubelwinkel. BoConcept is anders dan de concurrent. Ze hebben verstand van interieurdesign en werken hier dan ook al 60 jaar lang mee. De standpunten van BoConcept zijn duidelijk, dat geldt niet enkel bij het design maar ook bij het respect voor de Deense achtergrond en natuurlijk voor u.

 

De meubels en accessoires van BoConcept

BoConcept biedt aan uw wens voldoenende, gecoördineerde en betaalbare design meubels en accessoires aan. De meubels van BoConcept kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeftes van de klanten. De ontwerpers van BoConcept letten er tijdens het ontwerpen op dat vele dingen met elkaar gecombineerd kunnen worden, of op elkaar afstemmen. Al de producten van BoConcept zijn origineel en door het bedrijf zelf ontworpen en worden verkocht tegen een betaalbare prijs.

Het assortiment van BoConcept bestaat onder meer uit:

– Design kasten;
– Design fauteuils;
– Design stoelen;
– Design banken;
– Design tafels.

 

De verkooppunten van BoConcept

U kunt bij alle BoConcept verkooppunten professioneel advies over uw interieur ontvangen. BoConcept is gepassioneerd in haar producten en willen enkel het beste resultaat voor haar klanten bereiken. BoConcept beschikt over enkel goed geschoolde interieuradviseurs. Hun design- en productkennis kunnen u helpen de juiste keuzen te maken voor uw huis en uw interieur.

 

Zorgeloos inrichten

Past deze bank goed bij dat vloerkleed? Kunnen deze tafel en die stoel wel gecombineerd worden? Deze vragen hoeft u uzelf niet langer te stellen. Alle zorgen over het combineren en matchen neemt BoConcept voor haar rekening. De interieurstilisten staan klaar met advies en goede raad. Bij BoConcept gaat het erom dat uw totale inrichting perfect op zijn plaats valt. Zo kunt u genieten van een harmonisch interieur dat jarenlang zijn charme behoud.