Vervolmaak vervoer, opslag en overzicht van al je uitgaande en binnenkomende goederen met handige big bags! Deze verpakkingen hebben capaciteiten tot wel 1300 liter(!) en zijn voor vele verschillende (grond)stoffen te gebruiken. Geen enkele big bag soort is hetzelfde als de andere en daarom kunnen de eigenschappen ervan eenvoudig worden aangepast op de beoogde inhoud of andersom. Door in de Big Bag Store te kijken weet je precies welke soort zak je moet hebben!

 

Natuurproducten hebben bijvoorbeeld een geventileerde big bag nodig om in een perfecte staat te blijven tijdens transport of opslag. Als je een transportbedrijf runt, doe je er goed aan om voor een bedrukte big bag te kiezen. Hierop kun je je bedrijfsnaam, huisstijl, logo en contactgegevens kwijt, zodat klanten je snel weten te vinden. Dat is toch ideaal, gewoon je werk doen en tegelijkertijd reclame maken? Met de zakken uit de Big Bag Store is het mogelijk!

 

Big bags en accessoires

Nu zijn big bags van zichzelf al hartstikke handig; ze zijn eenvoudig te vullen en te ledigen, zowel mechanisch als met de hand. Vormvaste big bags zijn zelfs eenvoudig te stapelen, zodat je efficiënt om kunt gaan met je beschikbare bedrijfsruimte!

 

Verder kun je bij de Big Bag Store terecht voor een big bag car, waarmee de big bags eenvoudig van punt A naar B vervoerd kunnen worden. Ook tref je hier handige vulsystemen, waarmee het volladen van de zakken nog sneller gaat! Doe je het ledigen liever met de hand? Dan is een big bag knife het beste wat je kan overkomen! Deze is uitgerust met een slimme handgreep voor extra grip.

 

Als het ledigen toch automatisch moet gebeuren, komen de big bag dispensers goed van pas. Het is zeer gebruiksvriendelijk en het leegmaken van de zakken gaat hartstikke snel! Zo gaat er geen kostbare tijd verloren aan deze routineklus.