We weten allemaal welke risico’s er aan online winkelen verbonden zijn, maar er zijn een aantal hele goede redenen waarom je je kerstpakketten het beste bij een webwinkel bestelt dit jaar. Natuurlijk heb je het voordeel dat je de deur niet uit hoeft en dat er geen openingstijden zijn, maar het gaat verder dan dat. Kerstpakketten zijn producten die zich uitstekend lenen voor de online verkoop. Lees hier verder over de vele voordelen waarvan je profiteert als je deze online bestelt.

 

1.     Koop je kerstpakketten in alle rust

Als er iets seizoensgebonden is, dan zijn het kerstpakketten wel. En dat betekent dat de grote interesse die er is moet worden samengevat in een hele kleine tijdspanne. Het resultaat is dan ook vaak een gebrek aan parkeerplaatsen bij de winkel, een grote drukte binnen, lange rijen bij de kassa en vooral veel gestress. Hier heb je geen last van als je je pakketten online koopt. De winkel is het hele jaar geopend en gaat zelfs nooit dicht. Je merkt niets van andere klanten, van drukte bij het bestellen of wachtrijen om binnen te komen. Dit jaar vermijd jij de kerstdrukte volledig.

 

2.     Nergens is er meer keuze

Een ander groot voordeel van webwinkels voor kerstpakketten is dat het kant-en-klare aanbod enorm is. Sommige winkels bieden meer dan 700 pakketten aan, onderverdeeld in thema, kleur, artikel en prijs. Deze pakketten zijn van goede kwaliteit en erg mooi ingepakt. Je gebruikt de filters om een selectie te maken uit het assortiment en vervolgens te kiezen. Als je het online niet vindt, dan vind je het nergens.

 

3.     De prijzen zijn laag

De reden waarom veel mensen hun kerstpakketten bij een webwinkel aanschaffen is de gunstige prijs. Deze pakketten zijn zeker niet van minder kwaliteit, maar goedkoper omdat het onderhouden van een webwinkel ook minder kost. Je kunt dus of geld besparen of investeren in een luxer of groter pakket voor je personeel en toch binnen budget blijven.

 

4.     Maatwerk is ook een optie

Veel webwinkels bieden je ook de mogelijkheid aan om zelf de kerstpakketten samen te stellen. Deze maatwerk optie krijg je aangeboden als je meer dan 100 pakketten kunt bestellen (let op: de limiet verschilt per winkel). Je mag dan zelf aangeven wat je in de pakketten wilt plaatsen en er zo iets heel persoonlijks en unieks van maken. De medewerkers van de winkel zorgen ervoor dat het ook schitterend wordt ingepakt en een samenhangend geheel vormt. Maatwerk is een uitstekende manier om een origineel kerstpakket te creëren.

 

5.     Andere extra opties

Behalve maatwerk krijg je bij webwinkels vaak ook andere handige extra opties aangeboden. Denk dan bijvoorbeeld aan eigen keuze kerstpakketten, verrassingspakketten of aan verschillende pakketten voor verschillende medewerkers. De extra opties die je van de winkel aangeboden krijgt verschillen per verkooppunt en zijn dus een belangrijke factor bij het kiezen van jouw webwinkel. Heb je deze gevonden, dan profiteer jij ook van alle hier genoemde voordelen als je je pakketten bestelt bij een webwinkel dit jaar.