De etalage van je winkel is het uithangbord waarmee klanten naar binnen worden gelokt. Het is dus super belangrijk dat die etalage er aantrekkelijk uitziet en dat de producten ervoor zorgen dat klanten nieuwsgierig worden. Een manier om dat te doen is om een selectie van de producten uit de winkel op een aantrekkelijke manier te presenteren. Je kan er ook voor kiezen om sfeerfoto’s van datgene wat je met de producten kunt doen of maken met een gebogen textielframe in de etalage te plaatsen. Hoe dat het beste kan worden gedaan kun je zien op https://www.efka.nl/gebogen-textielframes.

 

Wat zijn gebogen textielframes?

Iedereen kent wel de textielframes, die al tientallen jaren verkrijgbaar zijn. Ze worden vaak gebruikt op beurzen om met grote afbeeldingen de aandacht te trekken. Een populair onderwerp voor de afbeeldingen zijn foto’s van voltooide projecten, die door een goede fotograaf pakkend in beeld zijn gebracht. Gebogen textielframes zijn frames met een kromming. Door die kromming ontstaat er diepte. Dat is de reden waarom deze frames ook wel 3d frames worden genoemd. Door de kromming zijn deze frames geschikt om ze op een standaard op de vloer te zetten. Ze kunnen echter ook worden opgehangen.

 

Waarom gebogen textielframes in de etalage?

Deze gebogen textielframes kunnen ook op een kleiner formaat in een etalage worden gebruikt. De kromming zorgt voor hetzelfde speelse effect als bij een beursstand. Door een afbeelding te kiezen die in het oog springt zal de etalage sneller de aandacht trekken van klanten die voorbij lopen. Een voordeel van een goede afbeelding is bovendien, dat meteen duidelijk is waar het in jouw winkel om gaat. Een cateraar kan bijvoorbeeld een aantal frames met foto’s van succesvolle en sfeervolle projecten in de etalage zetten. Dat valt meer op dan enkele gerechten.

 

Advies vragen

Wie geen ervaring heeft met het inrichten van een etalage met behulp van textielframes kan vrijblijvend advies vragen bij EFKA. Zij hebben veel ervaring met het produceren van frames voor etalages. Daarbij is keus uit diverse soorten frames. In sommige gevallen kan het aantrekkelijk zijn om frames te kiezen waarin aan beide zijden een afbeelding kan worden gemaakt. Vooral in donkere etalages kan een gebogen frame met ingebouwde led verlichting veel aandacht trekken. De mogelijkheden van textielframes zijn onbeperkt en je hebt de zekerheid dat de etalage meer klanten naar je winkel zal trekken.