De meeste vrouwen houden van jurkjes. Jurkjes staan vrouwen ook mooi, en als je dat niet gelooft dan moet je maar eens een aantal mannen aanspreken. Alleen kunnen jurkjes nog wel eens lastig zijn in combinatie met een beha. Zeker als je een jurkje aan wilt trekken waarbij je schouders bloot blijven. Dan wil je niet van die lelijke beha bandjes erboven uit hebben steken. En dat hoeft ook niet meer.

 

Door het dragen van een strapless beha kan je ieder jurkje aan wat je wilt en zal er geen bandje meer zichtbaar zijn. Een strapless beha, heeft namelijk geen bandjes. Ideaal toch? Door een strapless beha te dragen kan je je net zo vrij bewegen als je maar wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je beha.

 

Veel vrouwen houden er niet van om een strapless beha te dragen. Er zijn nogal wat verhalen over dat een strapless beha je borsten niet voldoende zou ondersteunen en dat een strapless beha zou verschuiven. Dat wil je natuurlijk niet hebben als je op een feestje mooi staat te zijn in je mooie jurkje. Gelukkig is het ook niet waar. Mogelijk dat het vroeger het geval was dat een strapless beha je borsten niet zou ondersteunen of zou verschuiven, maar tegenwoordig is dat echt niet meer zo. Met een strapless beha kan je precies hetzelfde als wat je met een normale beha kan, alleen heeft een strapless beha die irritante bandjes niet, en loop je er dus helemaal perfect bij!