Heb je nieuwe apparaten nodig voor op de zaak en ga je dit online doen? Dan is het belangrijk dat je een juiste partij weet te vinden met het juiste aanbod. In dit artikel bespreken we een aantal tips voor het vinden van de juiste partij zoals www.horecawebstore.nl.

Contactinformatie op de webshop

Communicatie per e-mail kan natuurlijk geen kwaad, het is alleen wel fijn dat deze partij telefonisch bereikbaar is op het moment dat er iets mis is gelopen. Daarom is het verstandig om vooraf te controleren op welke manieren deze partij bereikbaar is. Daarbij kun je ook tevens kijken naar een mogelijke klachtenprocedure. Hoe wordt hier met omgegaan en kun je achterhalen of bepaalde klachten vaker voorkomen?

Betrouwbaarheid van de webshop

De betrouwbaarheid van de webshop kan in het algemeen door een aantal zaken worden getest:

  • Reviews: Ga eens op zoek naar reviews via Google & Facebook, deze reviews kunnen namelijk niet door de webshopeigenaar worden aangepast. Door hier wat in te lezen weet je eigenlijk al vrij snel of je met een goede partij te maken hebt.
  • Keurmerk: Daarnaast kun je ook kijken of ze zijn aangesloten bij een keurmerk. Dit wordt voor jou als koper gunstig, want dit zorgt ervoor dat zaken als de algemene voorwaarden positief voor jou uitpakken.
  • Brancheorganisatie: Is de webshop aangesloten bij een brancheorganisatie dan is deze uitvoerig gekeurd op de kwaliteit van de producten, waardoor je zeker bent dat je producten van goede kwaliteit ontvangt.

Mogelijkheid voor een offertes op maat

Normaal gesproken is het niet mogelijk om via een webshop offertes op maat te krijgen. Alleen wanneer je de gehele horeca keuken zo een beetje bij een partij besteed kun je misschien wel navragen of er een offerte gemaakt kan worden. Bij een koop van meerdere producten zijn ze vaak best bereid om een pakketprijs te maken. Wellicht dat dit voor in de toekomst ook interessant kan zijn, wanneer je terugkomt voor het uitbreiden van je keuken.