Je kent het misschien wel. Die mooie auto die je hebt gekocht van een paar jaar terug begint een beetje saai te worden. Daar wil je graag wat aan doen maar wat? Je haalt hem zo nu en dan door de wasstraat dus daar ligt het niet aan. Je besluit de auto te gaan pimpen en daar willen we je graag wat tips voor geven. 

Een carwrap 

Natuurlijk als je je auto ziet is het eerste wat opvalt de kleur of de wrap van de auto. Een simpel ding om te doen is dus om je auto of een ander kleurtje te geven of om de auto te laten wrappen. Afhankelijk van wat je er precies mee wilt kan dit best duur zijn. Belangrijk is dan wel dat je kijkt wat goed bij je auto past. Iedereen weet bijvoorbeeld dat ferrari’s rood zijn! Of dat lambo’s juist in felle kleuren het mooist zijn. Daarbij is het ook zo dat als je een wrap neemt je goed nadenkt welke kleuren je daarin verwerkt. Als je echt wilt opvallen maak je er een groot kleurenfestijn van. Wil je gewoon een mooie wrap dan zoek je zorgvuldig iets uit met degene die je auto gaat wrappen. Let er ook op dat je je oude auto wrap laat verwijderen

Een bodykit

Een andere en enorm stoere optie is een bodykit. Dit zijn pakketten met verschillende body modifications die zorgen voor een enorm stoere look aan je auto. Ook bodykits heb je in verschillende prijsklasse omdat die verschillen in hoeveelheid onderdelen en de kwaliteit van de onderdelen. Wil je een volledige carbon wide body kit? Dan ben je echt wel misschien tienduizenden euro’s kwijt. Houd dit in gedachte bij het aanschaffen van een bodykit. 

Nieuwe velgen

Een groot deel van de uitstraling van je auto zijn de velgen. Lelijke velgen zorgen gelijk voor een minder mooie uitstraling. Zorg er daarom voor dat je mooie passende velgen bij je auto neemt. Het gebruik van bijvoorbeeld carbon velgen is enorm mooi maar daar zit helaas ook wel een enorm prijskaartje aan helaas. Houd dit in gedachte bij het pimpen van je auto!