De naam zegt het al: voordeel drogisterij. Het is simpelweg een goedkope drogist. Voor vele ook de favoriete drogisterij winkel van Nederland, vanwege feit dat de kwaliteit goed blijft, terwijl de prijs daalt (al meer dan honderdduizend tevreden klanten).

 

De voordeel drogisterij is volledig online. Doordat de voordeel drogisterij in grote getallen A-merk producten inkoopt, kan het ook deze producten met een prijsverlaging verkopen. Dit kan soms wel oplopen tot 70% per product. De producten zijn zoals bij elke normale drogisterij op het gebied van verzorging, gezondheid en schoonmaak. Naast de vaste kortingen door het inkoopbeleid, worden ook nog elke week en elke dag kortingsacties en dagaanbiedingen toegepast.

 

Omdat de drogisterij volledig online is, heeft het geen folder. Alle producten en merken staan op de website. Merken als, Nivea, Oral B, Pampers, Gilette en nog veel meer worden als de bekende A-merken verkocht. Mocht je dus opzoek zijn naar je favorieten merk, maar vind je het stiekem eigelijk wel duur, bekijk dan eerst even de voordeel drogisterij.

 

Mocht je opzoek zijn naar nog meer korting? Dan kan je sparen met het nieuwe spaarsysteem. Hierbij kan je acties uitvoeren zoals het delen van producten op social media of vrienden bekend maken met de drogisterij, waarbij je punten verdiend. Met die punten kan je sparen voor korting of gratis producten. Het enige wat je hiervoor moet doen is een account aanmaken. Dit is in twee minuten gedaan, maar zal je op lange termijn geld besparen!

 

Is dat nog niet genoeg en wil je nog meer besparen? Meld je dan ook gelijk aan voor de nieuwsbrief. Bij aanmelding van de nieuwsbrief ontvang je een mail die kan gebruiken voor een directe korting van €2,50 op je bestelling.

 

Mocht je nog vragen hebben, bekijk dan even de website en stel je vraag in onze chat, mail of neem contact op door te bellen.