Overweeg je om een opblaasbaar bubbelbad te kopen? Een intex opblaasbare jacuzzi leent zich bijvoorbeeld perfect om lekker in te zitten op een warme nazomerse avond.

 

Wel zijn er paar dingen om rekening mee te houden bij de aanschaf van een bubbelbad. Voor hoeveel personen moet het bad zijn, moet hij verwarmen, wil je hem met bubbel en/of whirpool functie?

Ook niet geheel onbelangrijk is het stroomverbruik van een jacuzzi. Immers je wil natuurlijk het bad altijd lekker warm hebben. En dan hebben over een graadje of dertig of meer. Dit water zal dan constant moeten worden verwarmd en brengt ook de nodige (stroom) kosten met zich mee.

 

Ook is het onderhouden van het water zeer belangrijk. Als daar geen aandacht aan wordt besteed kan het water troebel worden en diverse ziekte kiemen, schimmels en bacteriën in vormen. Dat is iets wat je zeker niet wil!

 

Het is belangrijk dat je de PH waarde van het water tussen de 7.3 en 7.6 houd, zo kan het chloor zich het best vermengen met het water. Hierdoor zorg je dat schimmels en bacteriën geen kans hebben in het water. Ook adviseren we om regelmatig het filter te reinigen.

 

bubbelbad-4