Dit artikel behandelt de basisprincipes van het gebruik van  voorbind dildo’s. Een voorbinddildo kopen in een sexshop, heb je dan ook in verschillende soorten met voor en nadelen van de verschillende soorten voorbinddildo op basis van materialen en kenmerken. We zullen de verschillen in de materialen van zowel de harnassen als de dildo’s bekijken en ook hete onderwerpen zoals prostaatmassage en het gebruik van holle dildo’s, die vaak gebruikt worden voor mannen die problemen hebben met erectiestoornissen.

 

Een voorbinddildo kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden en is ontworpen om zowel vaginaal als anaal te kunnen penetreren. Harnassen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u zowel een harnas als een dildo koopt die niet giftig zijn om gezondheidsproblemen zoals hormoonverstoringen en kanker te voorkomen.

 

Waarom een voorbinddildo?

Een voorbinddildo zorgt voor handenvrije penetratie en creatieve seksuele houdingen, verlengen de seks, dubbele penetratie, prostaatmassage en maken zelfs masturbatie makkelijker.. Een voorbinddildo kan worden gebruikt door en voor zowel mannen als vrouwen en met een partner of door middel van alleen gebruik.

Langer genieten van seks

 

Wanneer een heteroseksueel koppel de seks wil verlengen door een man van een orgasme te weerhouden, kan hij een voorbind dildo gebruiken zodat hij kan zorgen voor penetratie zonder zijn penis in de vaginale opening te steken. Dit geeft haar het plezier van penetratie voor langere tijd totdat ze klaar is om haar partner te laten penetreren. Tijdens het gebruik van de strap-on kan de mannelijke partner ook kiezen voor seksuele stimulatie van zijn penis en testikels door middel van een vibrator of via de handen van zijn geliefde. Hij kan er ook voor kiezen om een harnas te gebruiken dat zorgt voor prostaatstimulatie. Seksspeeltjes zorgen voor afwisseling en creativiteit, dus er zijn veel verschillende manieren om strap-ons te gebruiken met andere seksspeeltjes .Dit kan ook gelden voor homoparen.

 

Pegging

Dit is een term die gebruikt wordt voor een vrouw die een dildo gebruikt om haar geliefde anaal te penetreren. Dit wordt ook gedaan door mannen om een prostaatmassage te krijgen, dat is niet alleen prettig maar ook gezond voor u, want het is bewezen dat het de risico’s op prostaatkanker vermindert.