Je wilt graag kleding van de allerbeste kwaliteit voor jouw zoontje of dochtertje. Dit zorgt er voor dat hij of zij zich comfortabel voelt en lekker kan spelen zonder een kapotte broek of trui. Ook gaat kwaliteitskleding veel langer mee. Ben je nog op zoek naar een mooi kledingmerk voor kinderen? In dit artikel vertellen we graag waarom Marmar Copenhagen zo’n hip kledingmerk is voor kinderen.

 

Hoe herken je kinderkleding van hoge kwaliteit?

De kwaliteit van kleding is afhankelijk van allerlei factoren, zoals de maat en het draagcomfort. Door kleding te passen kom je er achter of het lekker zit. Veel mensen shoppen tegenwoordig echter online, waardoor ze niet meteen het pashokje in kunnen duiken. Dat hoeft niet erg te zijn, want ervaringen van eerdere klanten geven vaak een goed beeld over de pasvorm. Ze vertellen bijvoorbeeld of de kleding precies zat zoals online aangegeven. Bij Marmar Copenhagen is de pasvorm over het algemeen prima. Wel zo fijn als je nieuwe kleding voor jouw zoontje of dochtertje wil kopen!

 

Hoe duurzaam is dit merk?

Tegenwoordig moet kleding van goede kwaliteit duurzaam zijn. Ook in dat opzicht zit je bij Marmar Copenhagen goed, want het bedrijf wil haar ecologische voetafdruk verminderen.   Zo is het grootste deel van de kinderkleding gemaakt van OEKO-TEX gecertificeerd textiel. En dat is zeker niet de enige reden waarom dit een hip kledingmerk is voor kinderen. De kledingsets van Marmar Copenhagen zien er namelijk ook stijlvol en hip uit. Het spreekt jongens en meisjes van verschillende leeftijden aan. Zo biedt het mooie en comfortabele pakjes aan voor baby’s, maar ook leuke broekjes en jurkjes voor meisjes en stoere jassen en mutsen voor jongens.

 

Veel aandacht voor het ontwerp

Marmar Copenhagen heeft comfort hoog in het vaandel staan. Dat moet ook wel, want kinderen spelen veel en zijn niet altijd voorzichtig. Ze moeten zich vrij kunnen bewegen in een outfit. Zodoende is er veel aandacht besteedt aan het ontwerpen van de kleding. Het heeft zelfs een eigen ‘signature print’ in de vorm van een luipaard. En die is zelfs in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus er is voor elk wat wils. Bovendien is alle kinderkleding gemaakt van duurzaam biokatoen.

 

Waar voor je geld

De hippe kinderkleding van Marmar Copenhagen gaat langer mee dan gemiddeld. Het duurzame materiaal waarvan alle producten zijn vervaardigd speelt daarbij zeker in rol. Zowel aan de ontwerppatronen als het stikwerk is veel aandacht besteed. Daar hangt een prijskaartje aan, maar je krijgt wel waar voor je geld. Hou eventuele kortingsacties in de gaten als je wil profiteren van lagere prijzen. De kinderkleding is trendy, maar ook tijdloos. Lieflijke babypakjes in roze en blauw zijn bijvoorbeeld al decennia populair. En een warme muts voor jouw zoontje of dochtertje komt elke winter weer als geroepen.